Yhteystiedot

Mukaan HTS:ään?

Oletko kiinnostunut näkyvyydestä tuhansien ihmisten ympärillä ? Tänä vuonna tapahtuma järjestetään jälleen kerran Oulun ytimessä Ouluhallissa ! Luvassa 9000m2 kiiltävää metallia, kauniita naisia, hauskaa seuraa ja matalaäänisiä kovaäänisiä !

Ota yhteyttä niin kerromme lisää:
Myynti ja markkinointi, yleiset tiedustelut
Heikki Kestilä 0400 695 205
hece @ hotsi.fi

Kerhot ja autot (ilmoittautumiset)
HTS Organisaatio
info @ hotsi.fi

2019 ILMOTTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen on käynnissä, ilmoittauminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen info (a) hotsi.fi liitä mukaan vähintään sähköpostiosoitteesi, puhelinnumero, lyhyt selostus kulkuneuvosta sekä KUVIA. Vastaamme jokaiseen viestiin mahdollisimman pian, jos viestiisi ei ole kahteen viikkoon vastattu sen lähettämisestä laita se uudelleen, se ei todennäköisesti ole löytänyt perille. Ilmoittautumisaikaa on 2.8. asti, kaikille mukaan mahtuneille ilmoitetaan siitä 12.8. mennessä.

Yritykset huom!

HTS on erittäinen edullinen tapa saada yrityksenne ihmisten näkyville. HTS:ää tullaan mainostamaan eri medioissa ympäri suomen ennen suurta H-hetkeä. Kävijämäärän uskomme kasvavan reilusti viime vuoden yli 7000:sta vierailijasta, HTS on kiistatta pohjois-suomen suurin ja kaunein autonäyttely jonka markkina arvoa ei kannata jättää käyttämättä.

Halli on myyty loppuun jo useana vuonna, ole siis nopea ja varaa oma paikkasi heti ! Syksymmällä et ehkä mahdu enää mukaan...